[ Fillimi ] [ Muzik ] [ Chat ] [ About Me ] [ Kontakto ]

 

 

                                                                                                 

  [ Manu ]

 -Home

 -About Me

 -Albanian Music

 -Albanian Rap

 -Albanian Videos

 -My Photos

 -Photos

 -Historija e Kosoves

 -View Guest Book

 -Signe Guest Book

 

  [ Manu 2 ]

 -Dashuria

 -Poezi

 -Poezi1

 -Poetry

 -Test Love

 -Barculeta

 -Humor

 -Tregime

 -Games

 

  [ Manu 3 ]

 -IRC Chat

 -Voice Chat

 -Shkarkime

 -Kontakto

 

 

  [ Photos ]

 -My Pics

 -Love

 -Cars

 -UĒK'es

 -Romantic

 - Friends

 

 [ Reklama ]

 -Besimi.tk

 -KosovaOnline.org

 -agroni.net

 -Bini.tk

 -AlbaHost.ca

 -RiniaShop.com

 

 

 

  [ My Pics ]

My Photos

Ketu jan disa foto te mijat si jan ne Kosova dhe ne Kanada per ti shikosh fotot ma te mtha kliko ne fotografi dhe e shef qelet foto flm per vizit dhe ju lutem shkrunani librin e vizitorve se qa u duken keto foto se webfaqja ime.

 

My new pics in my new home

  4 years ago

me and ma coz...(Geni)

    me and ma coz...(Geni)


Toronto Maple Leafs...

cool!!!

Wha do u thaing about me?


hmmmm

Do I look good like this

Is all about "69"


 

 

U knaqa tu qesh..... lol..!!

Ginooo

 Tu qesh gjithmon..


 

Dini^Geni

Nervoz....

hmmm!!!!


 

ne malet e Kosovės...

ne malet e Kosovės...

ne malet e Kosovės...


 

Dini dhe djani halles (Burimi)

Une dhe hmm....

Livadhet e Kosoves jan te mira


 

 

 

Dini dhe Vali ne airoport te Pr

 ne malet e Kosovės...

 My first pic in the net..


 

Graduation

Graduation

You like my car?


Besoj si jini te knaqur si ju shikut fotot e mija ne kit faqe dhe une ne kitet e ardhmshe do te vendosi ma shum foto timet she te tjera shoqrive e tjera, dhe une kam qef me ndi prej juve se qke kini me thanur pėr keto foto te bukura ne kit webfaqe ne librin e vizitorve flm..

 

 

Designed By Hajdin K

Copyright © 2003 Hajdini.com Inc. All Rights Reseved